Lekkerfitweek 2017

Maandag 10 april 2017

Vorige week is de lekkerfitweek van 2017 weer geweest. We hebben er met elkaar een hele leuke en sportieve week van gemaakt met een circusvoorstelling voor de groepen 1 t/m 4, een bootcampclinic voor de groepen 5 t/m 8 en voor alle groepen een sportdag.

Voor de circusvoorstelling hebben de kinderen een liedje ingestudeerd die ze tijdens de voorstelling mee konden zingen. De voorstelling bestond uit een verhaal, muziek en een artiest die, in een doek die in de ringen hing, allerlei knappen trucjes deed.

De sportdag voor de peuters t/m groep 5 was een groot succes. We hebben super mooi weer gehad en de kinderen hebben 16 verschillende spelletjes gedaan in speeltuin de Driehoek. Tijdens deze sportdag werden de kinderen begeleid door de leerlingen van groep 7 en 8. Alle kinderen hebben het op deze dag super gedaan.

De clinic bootcamp was best zwaar. De kinderen moesten allemaal verschillende kracht en uithoudingsvermogen oefeningen doen. Ook moesten ze met zijn allen een touw omhoog houden waar 1 leerling overheen ging lopen. Dit was erg leuk en inspannend. De kinderen hebben ook de komende 2 weken nog bootcamp tijdens de gymles.

Op vrijdag was de sportdag voor de groepen 6 t/m 8. Ook deze dag hebben we het super getroffen met het weer. De kinderen zaten verdeeld in teams waarmee ze verschillende sporten hebben gedaan. De sporten die we gedaan hebben zijn trefbal, voetbal, tafeltennis met een grote bal, matoorlog en memoryestafette. Ook dit was weer een erg geslaagde dag.

Er staan natuurlijk weer verschillende foto's op de app van de activiteiten.

Ik wil alle leerlingen bedanken voor de super gezellige week.

Groetjes,

Meester Joël