Belangrijk: Nieuwe app Parro downloaden!

Donderdag 11 juni 2020

Beste ouder(s) en verzorger(s),

De huidige Pantarijnapp voldoet niet aan onze verwachtingen. Daarom gaan wij vanaf 18 juni een nieuwe schoolapp gebruiken. Die nieuwe app heet Parro. Hiermee houden wij u op de hoogte van al het nieuws vanuit de school.

Hoe kunt u de app downloaden?

1. U downloadt de ‘Parro’ app in de AppStore (iOS) of de Google Play Store (Android).
  2. Nadat u Parro gedownload heeft, klikt u op ‘Ouder’.
  3. Vervolgens klikt u op ‘maak een account’
  4. Dan wordt er naar een koppelcode gevraagd.
    De koppelcode krijgt u in de week van 15 juni door de leerkracht toegestuurd per mail, houdt dus goed uw mail in de gaten.

Het is belangrijk dat alle ouder(s) en verzorger(s) deze app downloaden, wij vragen u dit  voor donderdag 18 juni te doen.

Het communiceren via deze app is ook volledig AVG-Proof! De informatie van uw kind(eren) is goed beveiligd en foto’s zijn niet inzichtelijk voor ouders die geen kind in dezelfde klas hebben zitten. Uiteraard bent u nog steeds vrij om bij ons aan te geven of uw kind wel of niet op de foto mag!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen dat u net zo enthousiast bent over deze app als dat wij zijn.

Met vriendelijke groeten,

Team o.b.s. Pantarijn