Leerkracht groep 3 ziek

Donderdag 18 juni 2020

Beste ouders van groep 3,
Meester Mark is ziek en kan vandaag en morgen geen lesgeven aan groep 3. Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen kunnen wij op dit moment geen gebruik maken van externe invalleerkrachten. Daarom krijgen de leerlingen van groep 3 vandaag en morgen weer online les. 
Meester Mark zal een programma op het blog van groep 3 plaatsen en een mail naar alle ouders sturen hierover. De leerlingen kunnen op het blog zien welke opdrachten zij kunnen maken.
Wij begrijpen dat het voor jongere kinderen lastig is om zelfstandig te werken. Als het u niet lukt om uw kind hierbij te begeleiden en uw kind daardoor het huiswerk niet kan maken, dan begrijpen wij dat. 

Heeft u geen opvangmogelijkheden voor uw kind, laat dit ons dan weten, we hebben beperkte opvangmogelijkheden in andere groepen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u een mail sturen naar m.verhaar@obs-pantarijn.nl
 
Om digitaal thuis te kunnen werken hebben de leerlingen een laptop nodig. Er zijn enkele laptops beschikbaar op school voor de leerlingen van groep 3 die thuis geen laptop hebben. Heeft u een laptop nodig, dan kunt u dit doorgeven aan juf Cher. Wij zullen dan kijken of er nog een laptop beschikbaar is en u hierover terugbellen.
 
Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en hopen natuurlijk op een spoedig herstel van meester Mark.
 
Vriendelijke groet,
Martina Verhaar

Terug

Dubbelstraat 6

3073 LG Rotterdam

010 4 85 11 84

info@nullobs-pantarijn.nl