Leerkracht groep 7 ziek

Vrijdag 26 juni 2020

Beste ouders van groep 7,
Juf Meral is ziek en kan vandaag geen lesgeven aan groep 7. Vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen kunnen wij op dit moment geen gebruik maken van externe invalleerkrachten. Daarom krijgen de leerlingen van groep 7 vandaag weer online les.
Wij zullen een programma op het blog van groep 7 plaatsen. De leerlingen kunnen op het blog zien welke opdrachten zij kunnen maken.
Heeft u geen opvangmogelijkheden voor uw kind, laat dit ons dan weten, we hebben beperkte opvangmogelijkheden in andere groepen. Wilt u hiervan gebruik maken dan kunt u een mail sturen naar m.verhaar@obs-pantarijn.nl

Om digitaal thuis te kunnen werken hebben de leerlingen een laptop nodig. Er zijn enkele laptops beschikbaar op school voor de leerlingen van groep 7 die thuis geen laptop hebben. Heeft u een laptop nodig, dan kunt u (of uw kind) zich tussen 9 en 10 uur melden bij meester Tommy.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en hopen natuurlijk op een spoedig herstel van juf Meral.

Vriendelijke groet,
Martina Verhaar