Onderwijsinspectie: Pantarijn GROEN!!

Dinsdag 27 juni 2017

Onderwijs Inspectie: Basisarrangement = “groen”

Vandaag heeft de onderwijsinspectie een kwaliteitsonderzoek afgenomen op school en heeft in diverse groepen een groepsbezoek afgelegd, alle beleidsstukken en documenten bestudeerd en gesprekken gevoerd met het team en de directie.

Wij zijn blij u te kunnen mededelen dat de school het basisarrangement is toegekend. Pantarijn heeft de “groene kaart”!

Het hele team heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om dit mooie resultaat te bereiken en zij gaan ook zeker verder om deze positieve ontwikkeling voort te zetten.

Wat hen met name opviel, was het veilige schoolklimaat op school. Leerlingen gaan graag naar school en willen graag leren.

Ook was goed te horen hoe de ouders hun vertrouwen in de school hebben uitgesproken. Dank daarvoor!