Presentatie leerlingen groep 5 en 7

Maandag 10 december 2018

Vanavond om 18.00 uur en om 19.00 uur zullen resp. de groepen 5 en 7 een presentatie geven aan de ouders in de gymzaal.

U bent van harte welkom om te komen kijken hoe wij op Pantarijn de leerlingen leren hun gedrag te veranderen. Hoe wij de allemaal dezelfde taal spreken: RVV (respect/regels, veiligheid en vertrouwen).

Hoe zij met AOL een gesprek kunnen voeren, met Meester Rullo een oplossing kunnen bedenken voor een probleem, hoe je met WOKKEN ruzies kunt oplossen en hoe je met PLUS kunt samenwerken.

Groep 7 gaat een TOPJUDOKA uitdagen en zij zullen laten zien dat je door krachten te bundelen heel ver kunt komen!

U bent van harte welkom.

P.S
Bedenk wel dat het voor kleine kinderen een lange zit is en concentratie van de leerlingen belangrijk is.