Feyenoord Schoolweek!

Maandag 9 mei 2016

De Feyenoord schoolweek wordt geopend met een videoboodschap vanuit de Feyenoordselectie. De kinderen krijgen een Feyenoord lesboek.

De groepen 5 en 6 krijgen een Feyenoord gymles, van een echte Feyenoord trainer, Ben Wijnstekers. Deze les staat in het teken van het belang van drinken van water, samenwerken, discipline en respect.

Groep 7 gaat donderdag naar de Kuip voor een Feyenoord lesdag. Met diverse opdrachten in De Kuip, een uitgebreide rondleiding en ter afsluiting een echte Feyenoordtraining op Varkenoord.

En vrijdag krijgt groep 8 een gastles die in het teken staat van 'het bereiken van je doelen'. Tijdens deze les wil Feyenoord kinderen bewust maken van hun persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden.