Finals 2016

Donderdag 23 juni 2016

Vandaag zijn we met de groepen 5 t/m 8 naar de Finals geweest. Er waren voor de kinderen heel veel verschillende clinics. Zo was er een klimwand, een stormbaan, boogschieten, drumtastic, softbal en nog veel meer.

In de ochtend hebben er 3 kinderen meegedaan met de atletiekwedstrijden. Met hele mooie resultaten.

Juninhio heeft 5.39 M gestoten bij het kogelstoten en heeft daarmee de top 10 bereikt. Kimara heeft de halve finale van sprint bereik en Aleyna heeft net het podium van de sprint gemist en is 4e geworden.

In de middag heeft het meisjes basketbalteam 3 wedstrijden gespeeld. Jammer genoeg hebben ze alle drie de wedstrijden verloren. Maar de meiden hebben de allerbelangrijkste doelstelling behaald. Ze hebben er plezier in gehad.

Onder het kopje foto's komen er een aantal foto's van dit evenement te staan.