move a-head presentatie 4 oktober 2016

Donderdag 6 oktober 2016

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Dinsdag 4 oktober hebben de groepen 5, 7 en 8 een presentatie gegeven aan de ouders. Tijdens deze presentatie's hebben ze laten zien wat ze in de afgelopen 4 weken geleerd hebben bij de lessen van Move a-Head.

Groep 5 heeft verschillende oefeningen laten zien die ze geleerd hebben. En ze hebben nog een leuk spelletje gedaan waarbij meester Rob en een vader van een leerling de wolven waren.

Bij de groepen 7 en 8 was er zelfs een topjudoka tegen wie ze mochten judoën.De kinderen mochten tegen Marhinde Verkerk judoën. Marhinde is in de afgelopen jaren europees en wereldkampioen geworden en ze heeft afgelopen zomer mee gedaan met de Olympische spelen in Rio.

De leerlingen van groep 7 en 8 hebben groepjes gemaakt. Met dit groepje hebben ze zelf een greep ontwikkeld waarmee ze van Marhinde probeerde te winnen. Door de supergoede samenwerking in de groepjes is dit ook gelukt. Wij zijn hier natuurlijk super trots op.

De foto's van deze avond kunt u vinden op de app onder het kopje foto,s en video's. Ook zijn ze te vinden op de schoolwebsite. www.obs-pantarijn.nl

We willen alle ouders en kinderen die op deze avond aanwezig waren bedanken voor hun enthousiaste aanmoedigingen we hopen dat jullie een leuke avond hebben gehad.