Feyenoordweek

Vrijdag 14 oktober 2016

Afgelopen week is de Feyenoordweek geweest.

De kinderen van de groepen 5 en 6 hebben deelgenomen aan een voetbaltraining van Ben Wijnstekers. De training begon met een paar oefeningen en aan het eind hebben ze wedstrijdjes gespeeld. De kinderen hebben super meegedaan en het was erg leuk.

Groep 7 is naar de lesdag in de Kuip geweest. We zijn begonnen in de Feyenoordcampus met een les interviewen. De kinderen hebben allemaal vragen bedacht en deze mochten ze daarna aan een jeugdspeler (Oguzhan) stellen.

Hierna hebben we een rondleiding door de kuip gekregen, mochten we in de skybox kijken en hebben we in de dug-out van Feyenoord mogen zitten. Ook is er nog een topografie les geweest in de kleedkamer van de bezoekers. Als laatste hebben ze nog een training gekregen van Terence. Terence is een talententrainer van Feyenoord.

Groep 8 heeft vandaag een les gehad over het behalen van doelen. 2 Jeugdspelers van Feyenoord waren hierbij aanwezig en hebben veel vragen van de kinderen kunnen beantwoorden. Ook hebben de kinderen zelf een opdracht gekregen waarbij ze aan moesten geven wat hun doelen zijn en hoe ze die denken te gaan behalen.

Al met al is het een geslaagde week geweest en mogen we ons weer een jaar lang Feyenoordschool noemen. Feyenoord bedankt voor de organisatie.