Informatieochtend ouders groep 3

Vrijdag 22 november 2019

Rotterdam, 22 november 2019

Betreft: ouderinformatie ochtend voor ouders van groep 3

Aanstaande woensdag zal er in de ouderkamer vanaf half 9 een informatiebijeenkomst zijn voor de ouders van groep 3. Deze bijeenkomst gaat over hoe u thuis kunt oefenen met de software van Veilig Leren Lezen.

Op school oefenen de leerlingen met lezen en woordenschat op de computer op hun eigen niveau. De school heeft voor u als ouder ook een abonnement op de software voor thuis, zodat uw thuis kan oefenen op dezelfde manier en met dezelfde stof als op school. Door ook thuis te oefenen kan uw kind punten verdienen waarmee ze hun boomhut in het programma mooi kunnen inrichten. En ondertussen werken ze aan hun leesvaardigheid en hun woordenschat!

Vandaag is naar alle ouders van groep 3, waarvan wij het e-mailadres hebben, een link gestuurd. Met deze link kunt u de software thuis activeren en gebruiken.

Heeft u geen e-mail ontvangen, geef dan uw juiste e-mailadres door aan meester Mark.

U ontvangt dan een mail met een inlogcode van Zwijsen (de maker van het programma). Daarmee kunt u inloggen op thuis.veiliglerenlezen.nl (let op: zonder www!). U vindt daar een handleiding (onder het vraagteken) en meer informatie over leren lezen.

Woensdag zullen we laten zien hoe u in kunt loggen en krijgt u nog meer informatie over hoe u uw kind thuis kunt helpen bij het leren lezen in groep 3.

Wij hopen u woensdagochtend in de ouderkamer te zien.

Vriendelijke groet,

Juf Laila en