Ouderbrief 17 maart

Dinsdag 17 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Het team van Pantarijn heeft de afgelopen 2 dagen gewerkt aan het verzorgen van thuisonderwijs.

De kinderen krijgen een dagplanning en een pakket met daarin werk voor 3 weken. De leerkrachten brengen dit bij de kinderen thuis.

Leerlingen uit de midden- en bovenbouw kunnen ook thuis aan de slag met digitale leermiddelen zoals Bloon en AmbraSoft. Ook zal er gewerkt kunnen worden met Basispoort. Hiermee komen de kinderen bij de oefensoftware die hoort bij onze taal- en rekenmethode. Om thuis te kunnen werken met Basispoort heeft de school uw emailadres nodig.

De leerkrachten hebben voor hun eigen groep een blog aangemaakt waarmee zij dagelijks contact kunnen hebben met hun leerlingen (voor de onderbouw met de ouders). De leerkracht spreekt met de eigen groep af wanneer zij dagelijks starten op dit Blog.

Via dit blog deelt de leerkracht de leerstofplanning en eventueel (instructie) video’s en tips.

De leerkrachten houden wekelijks contact met u als ouders. Dit doen zij via de mail of telefonisch.

Als ouder is het belangrijk dat u uw kind helpt om dagelijks aan de slag te gaan met het huiswerk zodat uw kind in een routine blijft en de leerstof blijft oefenen.

Algemene vragen aan de directie kunt u stellen via info@obs-pantarijn.nl

Wij wensen u veel sterkte in deze tijden en danken voor uw begrip en medewerking.

Vriendelijke groet,

Team Pantarijn