Unicef kids power

Zondag 5 maart 2017

Vanaf morgen (maandag 6 maart) zullen we starten met een project voor de groepen 6, 7 en 8. Dit project heet Unicef kids power.

De kinderen uit deze groepen krijgen morgen allemaal een stappenteller die zij een maand lang om zullen hebben. Voor iedere 2500 stappen verdienen ze een kidspower punt. Deze punten zullen door de Ikea omgezet worden in voedsel voor arme landen.

Natuurlijk willen wij als school zoveel mogelijk punten verzamelen voor het goede doel, maar we kunnen er ook als klas nog wat mee winnen. De klas (van alle scholen die meedoen) met de meeste stappen wint namelijk een uitje naar de Efteling.

Morgen, maandag 6 maart, openen we het project met een wandeling. (Mocht het weer het niet toelaten zullen we kijken of we dit op een ander moment kunnen doen)Dit om op de eerste dag alvast een mooi begin aantal stappen met elkaar te maken.

De kinderen krijgen iedere dag de stappenteller mee naar huis. Wilt u er samen met uw kind voor zorgen dat ze deze ook iedere dag weer om hebben, zodat we zoveel mogelijk punten bij elkaar kunnen sparen?

Deze stappentellers zijn overigens niet waterdicht en worden op school opgeladen.

Hopelijk kunnen we met elkaar een win - win situatie creeëren door zoveel mogelijk stappen te zetten. Dit is namelijk goed voor de arme landen en voor onze eigen gezondheid.