Inschrijven rapportgesprekken

Inschrijven rapportgesprekken

Donderdag 9 maart 2017

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Deze week ( 7 maart t/m 10 maart) kunt u een rapportgesprek met de juf of meester van uw kind(eren) plannen. De rapportgesprekken zullen plaatsvinden op maandag 13 maart  (groep 1 t/m 7), dinsdag 14 maart en woensdag 15 maart (groep 1-2 t/m 7)

Een gesprek plannen kan via de app, de website of door op onderstaande link te klikken. http://www.pantarijn.schoolpraat-app.nl/gesprekkenplanner

Als u twee of drie tijden moet plannen omdat u meerdere kinderen bij ons op school heeft, houdt u dan rekening met de looptijd van het ene naar het andere gesprek (minimaal 10 minuten).

Wanneer u zelf geen tijd inplant, zal de juf of meester van uw kind een tijd voor u invullen. Vrijdagmiddag 10 maart krijgt uw kind een brief mee met (nogmaals) de bevestiging van de tijd.

Uitleg Ga op de website of via de app, in het menu (linksboven in het scherm op het vierkantje met de drie zwarte balkjes klikken), naar “Gesprekken”. U ziet nu een lijst met alle groepen, klik de groep van uw kind aan. Vul de naam van uw kind in, de geboortedatum en uw emailadres.  U ziet in het scherm de tijden staan die nog beschikbaar zijn. De tijd die u wilt, wordt groen als u erop klikt. 

Klik onder aan de pagina op “Opslaan”.

Er verschijnt nu de tekst in beeld dat u een bevestigingsmail krijgt toegestuurdVerschijnt deze mail niet in uw ‘postvak in’, kijk dan even in de map ‘ongewenste mail’. Heeft u meer kinderen op school, dan doet u hetzelfde voor uw andere kind(eren).   

 

Terug

Dubbelstraat 6

3073 LG Rotterdam

010 4 85 11 84

info@nullobs-pantarijn.nl