Deze week Feyenoordweek

Dinsdag 11 oktober 2016

Deze week is bij ons op de Pantarijn de Feyenoordweek. Deze week worden er door Feyenoord verschillendé activiteiten georganiseerd voor de groepen 5 t/m 8.

Afgelopen maandag is er een opening geweest in de klassen. Bij deze opening waren er een aantal jeugdspelers van Feyenoord aanwezíg en is er een filmpje getoond waarbij de volledig Feyenoordselectie de klas toespreekt.

woensdag hebben de groepen 5 en 6 een voetbaltraining van Ben Wijnsteker. Ben Wijnsteker is oud voetballer van Feyenoord en het Nederlands elftal en hij is nu nog actief bij de jeugd van Feyenoord.

Donderdag gaat groep 7 naar het voetbalstadion van Feyenoord toe hier zullen ze aan verschillende activiteiten deelnemen. Waaronder een rondleiding door de kuip, een rekenles in de fanshop en een voetbaltraining van jeugdtrainers van Feyenoord.

En op de vrijdag is er voor groep 8 nog een les in de klas waarbij het onderwerp, het behalen van je doelen, is. Ook hier zullen een aantal jeugdspelers bij aanwezig zijn en hun ervaringen vertellen.

 

Terug

Dubbelstraat 6

3073 LG Rotterdam

010 4 85 11 84

info@nullobs-pantarijn.nl