Nieuwe leerkracht groep 4

Maandag 18 november 2019

Beste ouders,

Met deze brief willen wij u op de hoogte brengen van een leerkrachtwijziging in groep 4.
Juf Afke heeft aangegeven dat zij met ingang van 1 december haar carrière in het onderwijs op een andere school binnen ons bestuur voort wil zetten. Dit betekent dat wij binnenkort afscheid van haar zullen nemen.
Donderdag 28 november is haar laatste werkdag. Voor ouders is die dag na schooltijd gelegenheid om afscheid te nemen van juf Afke.

Inmiddels hebben we meerdere sollicitatiegesprekken gevoerd en zijn we blij dat we een goede leerkracht voor de groep gevonden hebben. Haar naam is Safia es Saadi en ze is een zeer gemotiveerde en vakkundige leerkracht. Aanstaande vrijdag komt zij alvast kennis maken met de kinderen en maandag 2 december zal zij echt starten als juf van groep 4.

Juf Safia zal 3 dagen per week lesgeven aan de groep, op maandag, dinsdag en donderdag.
Dit betekent dat juf Linda en juf Safia 1 keer in de twee weken op donderdag samen voor de groep zullen staan. Hierdoor kan er een goede overdracht en afstemming plaatsvinden tussen de twee leerkrachten.  Ook kan er op deze manier meer aandacht gegeven worden aan leerlingen die dat nodig hebben. Als u nog vragen heeft hierover kunt u bij de directie terecht.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Vriendelijke groet,

Directie Pantarijn